Inici Bàsquet Jornada sense encert per als equips del Bàsquet Vilanova

Jornada sense encert per als equips del Bàsquet Vilanova

[Img #2454]No hi ha hagut sort en aquesta jornada per als equips del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant.

L’equip aleví mixt va perdre davant el Marquès de la Pobla per 30 a 25. Bon partit dels nens i nenes de l’equip. Els va faltar algun minut per acabar de culminar la remuntada. Van jugar Maxi Rodríguez (4), Anabel Tena (5), Lucía Moreno (6), Victor Larrache, Arnau Cano (4), Carlos García (2) i Santiago Torres (4).

L’equip júnior va perdre 72 a 30 davant el Bàsquet Sama. Un mal segon quart va deixar el partit sentenciat. A la segona part els nois van reaccionar i el parcial va ser de 32 a 21.
Van jugar Sergi Gálvez, Tiago Rodríguez (5), Albert Moreno (6), Carlos Latorre, Alex Nebrera (5), Sergi Brugués (10), Javier Sánchez i Leo Rodríguez.

Finalment l’equip sènior masculí també va perdre amb el Jesús María Claudina Thevenet, per 71 a 50. Un dels millors partits dels jugadors en una altre pista exterior, que deixaba bastant que desitjar i amb un equip molt experimentat.

L’equip sènior femení va tenir jornada de descans.