Inici Societat Jornada a Igualada sobre el tractament de la gent gran en els...

Jornada a Igualada sobre el tractament de la gent gran en els mitjans de comunicació

COMPARTIR

El proper dimarts, 29 de novembre, el Casal del Passeig d’Igualada acollirà la jornada titulada El tracte de les persones grans en els mitjans de comunicació, organitzada pel Consell de Gent Gran de l’Anoia amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada el Consell Comarcal de l’Anoia.

La jornada es dirigeix a persones grans i entitats, als professionals de la informació, la comunicació i la publicitat i, en general, a tothom que tingui interès per aquest tema. Tindrà lloc entre les 16 i les 19h i, per a formalitzar la inscripció, cal contactar als correus electrònics gentgran@anoia.cat o serveissocials@aj-igualada.net.

L’objectiu fonamental és convidar a la reflexió i la sensibilització dels mitjans de comunicació sobre el bon tracte cap a les persones grans i la seva visualització social. Per a treballar aquests aspectes, la sessió començarà amb una taula rodona amb Joan Maria Morros, cap d’Informatius de RAC1, Montse Bueno, periodista de Ràdio Vilafranca i Toni Cuadras, historiador i cinèfil.

Posteriorment, conduïdes pels mateixos protagonistes, hi haurà tres taules de treball simultànies, una de Bones i males praxis en periodisme, una de Comunicació escrita i oral i una de Comunicació visual i, finalment, es debatran les conlusions treballades amb Joana Mollà, coordinadora de Gent Gran i Dependència de l’Ajuntament, i Carla Casas, tècnica de Persones Grans del Consell Comarcal.

FER UN COMENTARI

*