Inici Motor Jordi Viladoms ja té equip per participar al Dakar 2013

Jordi Viladoms ja té equip per participar al Dakar 2013

COMPARTIR

[Img #2113]

Jordi Viladoms, que la setmana passada anunciava que abandonava l’equip Bordone-Ferrari pels seus dubtes sobre la continuïtat del projecte, ha confirmat aquest dimarts a través del seu compte de Twitter que té assegurada la seva participació al Dakar 2013 a través d’un doble acord amb Speedbrain i BMW Barcelona, d’una banda, i amb Tamarugal XC, per un altra.

Speedbrain, l’escuderia que gestiona l’equip oficial de Husqvarna al Dakar, s’encarregarà de facilitar-li la moto al vigent subcampió del món de ral·lies cross country, mentre que el concessionari oficial BMW Barcelona s’ha ocupat de tancar l’acord que ha fet possible la seva participació en la pròxima edició del ral·li raid sud-americà.

Jordi Viladoms s’ha mostrat molt satisfet davant la possibilitat de córrer amb una Husqvarna TE449RR de Speedbrain: «És una moto que ha fet una evolució increïble durant aquest any i estic convençut que el rendiment amb ella serà molt bo. Estic molt agraït a BMW Barcelona perquè sense ells no seria possible aquesta opció «.

Després d’arribar a un acord amb Speedbrain i BMW Barcelona, Viladoms explica que «el següent objectiu era trobar un equip que facilités l’assistència durant la cursa, i Tamarugal XC es va presentar com una via extraordinària per poder completar aquest segon pas».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*