Inici Cartes dels lectors Jordi Cuadras i el somni real

Jordi Cuadras i el somni real

COMPARTIR

Feia temps que no es veia un projecte de ciutat tan clar, real, engrescador i divers per Igualada. Aquestes eleccions municipals són un moment clau i únic de canvi; per això comptem amb una persona capaç de fer-ho possible: en Jordi Cuadras encapçala aquesta proposta d’aire fresc i renovador. Una persona honesta, transparent, treballadora i estimada. Enamorat de les ciutats i també de la seva, Igualada.

Una virtut destacable del Jordi Cuadras és que sap escoltar i sap transmetre, és un molt bon comunicador. La seva passió és alhora la seva professió: la ràdio i la comunicació. Encomana ganes i es nota.

He tingut l’oportunitat de compartir amb ell i altres membres de la llista alguns dies de campanya, comprovant com molta gent li deia: endavant, som-hi, necessitem que sigui ara… ! I, sobretot, ha sabut conformar un equip i una llista de persones sobradament preparades, amb el mateix esperit de treball per posar Igualada al mapa de les oportunitats de futur. Una llista clarament guanyadora, amb talent i ganes.

Han estat unes setmanes on el Jordi i l’equip s’han “entregat a fons”, reunions amb associacions, entitats…han trepitjat tots els barris, han penjat cartells fins la matinada. Tot això ho ha fet, ho han fet, amb les ganes d’encarar un projecte guanyador per a la ciutat.

Amb les 111 propostes del programa es pot vestir una Igualada participativa, acollidora, oberta i on tothom hi tingui cabuda.

El 26 de maig, Igualada necessita que els ciutadans i ciutadanes diguem sí a una opció de canvi en positiu. No és un somni d’Igualada Som-hi, sinó que és possible fer-lo real.

Martí Salanova

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*