Inici Destacats Jorba recupera el dinar en homenatge a la gent gran del municipi

Jorba recupera el dinar en homenatge a la gent gran del municipi

COMPARTIR

L’Ajuntament de Jorba va homenatjar diumenge dia 6 de novembre la gent gran del municipi amb el tradicional dinar, que s’havia suspès els darrers anys arran de la pandèmia, dos dies abans del Dia Internacional de la Gent Gran. Una seixantena de persones van assistir al dinar al Centre de dia de Jorba, que va fer Mossèn Enric i que va agradar molt a tothom. Després de dinar el grup Mel i Caiena va amenitzar la tarda amb un repertori que va fer aixecar bona part dels comensals de les seves cadires.

La primera tinent d’alcalde, Sílvia Escura, va destacar al seu parlament que Jorba continua treballant per aconseguir disposar de places públiques per al centre de dia, però que paral·lelament l’Ajuntament seguirà posant a disposició del municipi l’edifici del Centre de Dia. De la seva banda, la regidora de serveis a les persones, Carme Marcè, va recordar que a finals de mes es farà el Gran Recapte d’aliments i que calen voluntaris per tirar endavant la iniciativa a Jorba, cosa que va tenir bona acollida i ja s’hi han apuntat alguns veïns.

A tots els assistents se’ls va repartir un lot de productes, que tota la gent gran que no hi ha poder assistir el rebran a casa seva.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*