Inici Destacats Jorba comença les obres de construcció d’un circuit de ‘pumptrack’

Jorba comença les obres de construcció d’un circuit de ‘pumptrack’

COMPARTIR

L’Ajuntament de Jorba ha començat les obres de construcció d’un circuit de ‘pumptrack’ al carrer de la Sort, i està previst que s’acabin al llarg d’aquest mateix mes de maig. Les obres també inclouen l’arranjament de la zona, situada al mateix carrer de la Sort que s’habilitarà com a un aparcament públic i pròxim a l’escola, la llar i el consultori.

Un ‘pumptrack’ és un circuit pavimentat amb salts, peralts i diferents relleus dissenyat per a circular-hi bicicletes de cros, també les poden utilitzar infants, joves, famílies i esportistes en bicicleta, patinet, patins, ‘skate’, ‘longboard’ i qualsevol tipus de vehicle d’aquestes característiques no motoritzat.

El circuit estarà situat en paral·lel al camí existent, on hi haurà l’entrada, i comptarà amb un cartell en què s’indicaran les recomanacions i normativa d’ús de la instal·lació. El recorregut començarà amb una recta llarga per agafar velocitat, una zona amb corbes suaus i dues corbes àmplies situades de manera que el desnivell de la parcel·la afecti el més mínim a la fluïdesa del traçat, que estarà marcat per circular en un sol sentit. Les corbes i obstacles estan pensats també per garantir la seguretat i per atendre les diversitats de ritmes, nivells i edats dels diferents usuaris. L’espai també disposarà de marges i espais de seguretat.

Aquest circuit compta amb una inversió de prop de 50.000 euros finançats per la Diputació de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*