Inici Poliesportiu Joel Jaume guanya el 33è Campionat Fira d’esquaix

Joel Jaume guanya el 33è Campionat Fira d’esquaix

COMPARTIR

Per 33è any sense interrupció, del 2 al 4 de maig, l’Esquaix Igualada va organitzar el tradicional campionat comarcal d’esquaix trofeig Fira. El torneig de la fira amb 33 edicions és el més antic dels que és celebren a la península.

Amb la participació de 36 jugadors vinguts de la comarca, el Joel Jaume va recuperar el títol comarcal desprès de guanyar a la final al montbuienc Nacho Fajardo, qui a semis es va desfer en un gran partit del barceloní Pablo Dolz, jugador habitual del club. El Joel és va desfer a semis de Lluís Fernàndez, tercer finalment. En el quadre de consolació, domini absolut dels capelladins copant les 3 places del podi amb el Carles Sánchez com a campió, el Sergi Campos subcampió i el Dani Zaragossà en el tercer lloc del podi. Com ha estat norma també en tots aquests anys, tot va acabar a l’snack del club amb el corresponent lliurament de recompenses i el pica-pica de rigor.

Bernat Jaume puja al podí amb la selecció estatal a Varsòvia en els europeus per equips

El jove anoienc Bernat Jaume és va desplaçar a Varsòvia per jugar els campionats d’Europa per equip absoluts.

El combinat espanyol va fer la millor classificació de la seva historia quedant en tercer lloc per darrera de Anglaterra i França, campiona amb un La selecció amb 3 catalans i dos gallecs era equip molt compacte amb tots els 5 jugadors dintre dels TOP 100 mundial.

Espanya va jugar en el grup de Dinamarca, França i Escòcia, quedant en segon lloc d’aquest pool i per tant accedint a les places de podí.

Inicialment, Jaume no tenia previst viatjar a Polònia degut a una lesió de genoll en l’últim torneig jugat a Rochester EEUU, però una millora clara, li va permetre viatjar amb la resta de companys tot i que solament va jugar el partit de semis davant Anglaterra.

L’igualadí li va fer un partit molt complert amb el Declan James, 23è del ránquing mundial professional cedint per 9-11, 7-11, 8-11.

En el partit pel 3er i 4art lloc, Espanya va derrotar a Alemanya guanyant plaça per tercer calaix del podí.

Lliga catalana. Bona collita de l’equip de 1ª catalana RS-PLASTNET amb dues victòries i l’equip infantil segueix liderant la lliga.

Gran jornada pels nostres equips de lliga amb victòries de l’equip de 1ª sènior davant Triops 3-0 i Malibú 2-1 en una nova jornada jugada a Terrassa.

En la lliga de 1ª i en la jornada de matí davant el Triops de Banyoles, Joel Jaume va dominar 11-6, 11-7, 14-12 a Alex Luque, Nacho Fajardo va sumar el segon punt guanyant Dani Molina per 11-8 9-11 11-7 11-4 i finalment David Llibre va completar la victòria guanyant Francesc Sistané per 14-16 11-8 11-9 11-3.

En la jornada de tarda, victòria important davant un dels grans favorits, el Malibú de Sabadell, Xavi Blasco va obrir el marcador dominant en un igualadíssim partit a Dani Bericat 5-11 11-8 13-11 3-11 11-3, David Llibre va caure amb Arnau Farré per 11-8 11-8 11-6 i finalment Joel Jaume va resoldre pels igualadins guanyant Oriol Mestre per 11-7, 11-13, 12-10, 11-7.

Per altre banda, en el mateix Marconi de Terrassa, els joves del club, van mantenir el liderat per 8 punts en una lliga molt igualada i emocionant.

Aquesta lliga es caracteritza per sumar i restar els punts a favor i en contra de tots els partits i qui millor coeficient te és qui serà campió.

Nil Aguilera, Montse Fajardo, Eric Morillas i Jofre Barrufet va jugar la doble jornada. En la del matí, davant el Triops de Banyoles, els nostres joves van cedir per 160-138 i en la jornada de tarda, els mateixos jugadors va dominar a un dels grans rivals, al títol, el Malibú de Sabadell per 169 a 141.

De moment la classificació l’encapçala l’Esquaix Igualada 1744-1517, seguit del Malibú de Sabadell 1736-1511 i amb el Sant Andreu amb 1656-1497.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*