Inici Política Joan Garcia i Semitiel, alcaldable per Estimem Vallbona ERC

Joan Garcia i Semitiel, alcaldable per Estimem Vallbona ERC

COMPARTIR

Aquest diumenge passat, Estimem Vallbona ERC, va escollir oficialment en una assemblea a Joan Garcia i Semitiel com a cap de llista. Els membres i militants del grup municipal van decidir així l’alcaldable del partit republicà a Vallbona d’Anoia. Una notícia esperada, ja que fa prop de 2 anys en Joan, va tornar a encapçalar Esquerra Vallbona amb la finalitat de preparar i muscular el grup municipal per les pròximes Eleccions al consistori. Durant aquest temps, ha estat treballant per formar un equip amb els valors republicans, com la llibertat, la igualtat, la fraternitat, el feminisme, l’ecologisme, la transparència…. trobant així unes companyes i companys que són reflex del poble, gent implicada, compromesa i diversa, amb homes i dones que representen els diferents barris del municipi i que comparteixen plenament, amb il·lusió i entusiasme , el projecte d’Estimem Vallbona ERC. Un projecte amb l’ambició de construir un poble amb futur, solidari, pròsper per al jovent, amb teixit associatiu. En definitiva, un projecte de gent que estima Vallbona.

El Joan és una persona amb experiència dins la política municipal. Fa 8 anys va ser alcalde de Vallbona quan esquerra va guanyar les Eleccions Municipals del 2015, encara que posteriorment, els republicans van passar a l’oposició per una moció de censura. A aquests 4 anys, s’han de sumar els 2 anys d’ençà que va tornar al 2021  com a Regidor a l’Ajuntament.

En Joan va donar les gràcies als membres que conformen l’equip d’Estimem Vallbona ERC per la confiança dipositada amb ell, pel suport que l’han donat fins ara i va encoratjar als companys i companyes de l’equip a continuar així.  Algunes de les paraules que va dirigir van ser:

«Hem de treballar per a tothom, per ser útils a la gent»,

«La meva prioritat, és la de fer de Vallbonica un barri més de Vallbona, dotar-la de tots els serveis i equipaments que es mereix».

«Tenim un poble molt maco, però està brut i deixat. Treballarem per tenir un poble maco i net !»

«Els que ens presentem per ser regidors/es o alcalde/sa ho hem de fer per servir a la gent, als nostres veïns i veïnes, sense discriminar a ningú, tractant a tothom per igual i redoblant esforços amb els més desvalguts i necessitats», entre altres coses.

En aquesta mateixa assemblea també es va acordar la resta de membres que conformen la llista i la seva posició. D’aquí a poc temps es farà un acte per la presentació de tots els membres del grup que acompanyen en Joan Garcia a les pròximes Eleccions Municipals del 28 de maig.

FER UN COMENTARI

*