Inici Bàsquet Jaume Torres torna al Club Bàsquet Igualada

Jaume Torres torna al Club Bàsquet Igualada

COMPARTIR

Jaume Torres torna al CBI, el club on es va formar a les categories inferiors i on va jugar amb els seus germans Jordi i David. Torres arriba procedent del CB Castelldefels, de lliga EBA, on ha jugat les tres darreres temporades, i on ha fet una excel.lent temporada amb 30 minuts jugats de mitjana, 14 punts i una valoració de 16,5.

Els jugadors més joves del CBI van fer una gran rebuda al Jaume al pavelló de les Comes on l’esperaven amb un gran cartell «Benvingut a casa, Jaume». En aquesta petita celebració de la seva tornada al club també van ser-hi presents el seu germà Jordi, l’entrenador del SMA Jordi Martí, el president del CBI Jordi Balsells i Ricard Latorre.

Jaume Torres ha jugat a EBA, LEB 2 i LEB Bronze, amb equips com el Palencia, el Bàsquet Muro de les Illes Balears o el Córdoba. A Catalunya, va jugar al CB Cornellà on va coincidir amb l’actual entrenador del CBI, Jordi Martí.

Jordi Martí valora molt aquest fitxatge: «El Jaume és un aler que destaca per un gran talent ofensiu. És un gran anotador fet a Igualada amb el que vaig compartir la meva anterior etapa al club coincidint amb la seva explosió esportiva. També he pogut comptar amb ell en altres projectes esportius i tenim una gran afinitat. Crec q la seva experiència i qualitat ens fa fer un salt important com a equip.»

Per la seva banda, el President del CBI Jordi Balsells també es mostra entusiasmat de comptar amb el Jaume un altre cop: «Estem molt contents que el Jaume torni a casa, al seu club, i que ho pugui fer jugant al costat del seu germà Jordi. És una història molt maca per al club, recuperant jugadors formats a casa i d’un gran nivell esportiu i humà com és el cas del Jaume.»

El Jaume jugarà al SMA al costat del seu germà Jordi. Junts ens oferiran el seu joc potent que ens farà gaudir del bàsquet en una temporada que promet que serà emocionant.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*