Inici Destacats Jaume Riba es presenta a la reelecció amb Junts per La Torre...

Jaume Riba es presenta a la reelecció amb Junts per La Torre de Claramunt

COMPARTIR
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaume Riba Bayo, alcalde de La Torre de Claramunt des de l’any 2009, tornarà a liderar el projectes de Junts per La Torre de Claramunt a les eleccions municipals de 2023.

El partit posa el seu valor en l’experiència i en l’equip de Jaume Riba, que és alcalde del municipi des de fa 14 anys.

A més de culminar els projectes encetats en aquesta legislatura, la finalitat «és presentar noves propostes per construir una Torre de Claramunt encara millor per a viure». Amb les energies renovables es vol seguir treballant. Aquests darrers anys s’ha fet de forma intensa amb actuacions com la instal·lació de plaques fotovoltaiques a diferents equipaments municipals.

Junts per La Torre també vol posar en valor l’increment del patrimoni de l’Ajuntament aquests darrers anys amb l’adquisició d’immobles com la nau de la brigada, el local o l’oficina d’atenció al ciutadà dels agents municipals. A banda de les inversions d’aquest mandat en camions i escombradores  per a la millora del manteniment viari del municipi.

En paraules de l’actual alcalde i alcaldable, Jaume Riba: “Volem continuar oferint a la ciutadania tota la nostra experiència i coneixement de les necessitats del poble i ho volem fer treballant i treballant”.

L’equip de Jaume Riba és la força política hegemònica a La Torre de Claramunt, on ha guanyat de manera destacada totes les eleccions des de 1995 i ha assolit l’alcaldia amb majoria absoluta els 7 darrers mandats, els darrers 3 anys liderats per Riba.

FER UN COMENTARI

*