Inici Atletisme Iván Martinez i Francina González – 10 Km. – i Victor Montaner...

Iván Martinez i Francina González – 10 Km. – i Victor Montaner i Joana Margalef -5 Km. – guanyadors de la 28ª Green Run Barri St. Crist

COMPARTIR

El passat 2 de juny al matí, es disputava al Barri del Sant Crist la 28ª edició de la Cursa Popular Green Run, novament sobre l’itinerari mixt per asfalt i camins forestals, amb sortida de l’Institut Badía i Margarit i arribada al c/Josep Galtés, enguany amb la cursa dels 5 Km. i novament amb la prova sobre 10 Km., conjuntament amb la 7ª Caminada Popular, i que van comptar amb la participació global de 120 persones entre les 3 proves.

Els guanyadors absoluts de la Cursa Green Run dels 10 Km. foren Iván Martinez – Assoc. Triatletes de Manresa – , amb 41’46”, i la triatleta del CAI Triatló Petromiralles Francina González, 1ª femenina i 7ª general amb 47’14”. En masculins era 2n Jordi José Barrera – CAI Triatló – amb 42’44”, i 3er Enric Torres – Feetback Runners Termens – amb 43’06”. En femenines era 2ª i 9ª gral. Agata Dobronilska – Independent – amb 49’48” i 3ª i 19ª gral. Mireia Martin, amb 57’32”.

Pel que fa a la cursa dels 5 Km, es van imposar Victor Montaner – UEC Anoia Popular -, amb 21’49”, i Joana Margalef – UEC Anoia – en femenines, entrant 16ª general amb 28’21”. En masculins era 2n Patxi Gonzalvo, amb 22’03”, i 3r Carlos Cervera, amb 22’33”, mentre en femenines era 2ª i 17ª gral. Assumpta Castelltort – CAI Triatló – , amb 28’45”, i 3ª i 18ª gral. Gina Queralt, amb 29’03”.

Es poden consultar els resultats complets de les curses a: //sportmaniacs.com/es/races/green-run

Els premis als primers del Barri dels 5 Km. foren per a Josep Pont i Angelina Aumala, mentre que els premis als primers del Barri dels 10 Km. foren per a Ramon Viladot i Anna Corcelles. La Caminada Popular era no competitiva.

L’acte de repartiment de Trofeus i guardons de la cursa, va comptar amb la participació de la primera Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada Carme Riera, de la presidenta de l’Assoc. de Veïns del Barri del St. Crist, Lluisa Morcillo, de Carme Martin, en representació de Fruites Lluis i Carme, i de Josep Mª Barquilla, en representació de Marathon Esports.

La prova era organitzada per l’Associació de Veïns del Barri del Sant Crist, amb el suport dels Ajuntaments d’Igualada i de Vilanova del Camí, i amb la col·laboració de l’Institut Badia i Margarit, Marathon Esports, Super Mas, Jocnet, Fruites Lluis i Carme, Xarcutería Ibañez, Rostissería Marsal, Instal·lacions Erma i Assegurances Junyent.

– Associació de Veins B. St. Crist –

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*