Inici Cartes dels lectors La Intersindical-CSC anem a 1000

La Intersindical-CSC anem a 1000

COMPARTIR

Al llarg de la història del sistema capitalista, les seves inevitables i cícliques crisi s’assemblen les unes a les altres com si fossin clòniques. Per a milions de persones els seus efectes,provocats pel propi desenvolupament caòtic del sistema, l’especulació i la competència comporten autèntiques tragèdies per als pobles: atur, desnonaments d’habitatges tancament de petits negocis i empreses, pobresa, misèria i fam .

La Intersindical-CSC ens adherim a la proposta d’un salari mínim real a Catalunya esdevingui de mil euros mensuals a 14 pagues. Aquest fet contribuiria a la millora de les condicions de les persones treballadores ja que per sota d’aquest salari no es pot viure dignament.

Si volem construir la República catalana haurà d’esser sobre unes bases mínimes de justícia i el salari es un punt primordial.

Som conscients que amb aquesta mesura no canviarem el model social i nosaltres no volem proposar moralitzar el sistema , sinó canviar-lo però si es un primer pas que creiem que els ajuntaments i els delegats sindicals han de demanar i /o aplicar als seus centres i també en les negociacions col·lectives en l’àmbit privat.

La territorial del Penedès /Anoia de la Intersindical-CSC anem a mil i desitgem que tots els ajuntaments (Ajuntaments com el de Vilafranca del Penedès, St Sadurní d’Anoia, St Pere de Ribes o Collbató ja ho han fet) amb consciència que ho vulguin apliquin i s’adhereixin a la proposta de 1000 euros com a salari mínim dels seus treballadors/es es posin en contacte amb nosaltres a: Intersindicalcscanoia@gmail.com i treballem conjuntament per un país lliure i socialment just.

Intersindical-CSC, (Territorial Penedès/Anoia)

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*