Inici Poliesportiu Intens campionat d’Espanya per al San Roque a Guadalajara

Intens campionat d’Espanya per al San Roque a Guadalajara

COMPARTIR

[Img #14694]La passada setmana es va celebrar a Guadalajara el campionat d’Espanya Base de gimnàstica rítmica individual. Va ser un campionat intens en què van participar un total de 800 gimnastes de les diferents comunitats.

 

[Img #14695]Ainoa Crespo i Mar Casals van representar al club San Roque. L’actuació de l’Ainoa Crespo en categoria infantil i amb aparell maces va ser espectacular amb l’empenta i força que té i que va saber defensar molt bé l’exercici amb una puntuació de 7.450 va assolir la 87a posició d’un total de 222 gimnastes. A més entre les 19 gimnastes catalanes que van participar, Ainoa va quedar la vuitena. Mar Casals en la categoria cadet amb cinta, va realitzar una actuació molt correcta, la van puntuar amb un 6.350, assolint la plaça 140 de 222 gimnastes en la categoria i de les 20 gimnastes catalanes que hi van participar va quedar setzena. Molt bona experiència per a elles i confiança de cara a properes competicions.

 

El dissabte dia 26  a la ciutat de Mataró es va celebrar la segona fase de CCEE de conjunts, on el conjunt benjamí nivell II va guanyar la tercera posició. Les gimnastes que van participar són: Ana Alonso, Paula Mula, Carlota Zamora, Julia Ainsua i Tania Gabarri.

 

Aquest cap de setmana es celebrarà a la ciutat de Lleida el Campionat de Catalunya del nivell VIII, i és classificatori per al campionat d’Espanya. A la categoria sènior participarà Andrea Roures amb aparell cinta, maces i cèrcol  i Ivet Playa a la categoria júnior amb cinta, maces, cèrcol i pilota.

 

I també participen a la 1a fase de conjunts de Copa Catalana de nivell V-VI, infantil: Itziar Mensa, Marta Alonso Lamas, Rut Vives, Tania Navas i Berta Pons, així com el conjunt aleví amb: Irune Munuera, Irina Garcia, Laia Alsina, Alba Blanco, Julia Farré i Nerea Camacho.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*