Inici Destacats Inscripcions obertes per a la segona edició de l’Escola de Salut d’Igualada,...

Inscripcions obertes per a la segona edició de l’Escola de Salut d’Igualada, impulsada pels dos CAP de la ciutat

COMPARTIR

L’Institut Català de la Salut (ICS) de la Catalunya Central i el Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) impulsen la segona edició de l’Escola de Salut d’Igualada, amb l’objectiu de proporcionar a les persones més grans de 60 anys estratègies per afavorir una salut positiva i un envelliment actiu i saludable, així com de crear una xarxa en salut que vinculi les persones grans a la comunitat des d’un rol actiu, d’empoderament i autoresponsabilitat.

Es tracta d’un projecte liderat per professionals sanitaris dels dos centres d’atenció primària de la ciutat: el CAP Anoia (ICS) i el CAP Igualada Nord (CSA). La primera edició va començar el passat mes de febrer i, davant la bona acollida del projecte, l’organització n’ha programat una segona edició que s’iniciarà el 12 de maig. Les sessions es faran tots els divendres de 10 a 11.30 h al Centre Cívic Nord (c/ Sant Martí de Tous, 6), on ja es poden fer les inscripcions de forma presencial o bé per telèfon (938 049 052).

S’hi tractaran temes que poden ser d’interès per al col·lectiu de persones grans, com ara la memòria, el descans, el benestar emocional, l’alimentació, els medicaments, la salut bucodental, l’activitat física i les voluntats anticipades, entre d’altres.

L’Escola de Salut d’Igualada compta amb la col·laboració de la Biblioteca Central d’Igualada, l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*