Inici Poliesportiu Inscripcions obertes per a la 16a edició de les 24 hores de...

Inscripcions obertes per a la 16a edició de les 24 hores de futbol sala de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la 16a edició de les 24 hores de futbol organitzades pel CFS Can Titó Vilanova del Camí. El torneig es realitzarà els propers 26 i 27 de juny al Pavelló Poliesportiu de Can Titó.

 

 

[Img #21589]El torneig estarà format per una primera fase amb quatre grups de sis equips de la qual passaran els 4 primers classificats de cada grup (s’eliminen 2 equips de cada grup); i a continuació d’una fase d’eliminatòries directes (vuitens de final, quarts de final, semifinal i final). Cada equip estarà format per un mínim de 5 jugadors i un màxim de 12. El torneig és realitzarà simultàniament a la pista exterior de Can Titó i a la pista del Poliesportiu de Can Titó, el que equival a més partits per equip. Si un jugador és menor d’edat, ha d’omplir una autorització.

 

 

Termini per inscriure’s

La inscripció serà de 150€/equip i es podrà fer el pagament a través del número de compte: ES58-2100-0373-13-0101337680  de La Caixa, fins el divendres 19 de juny.  El guanyador s’emportarà un premi en metàl·lic de 600€ + copa, el 2n classificat s’emportarà un premi en metàl·lic de 300€ + copa, el 3r i 4rt classificat s’emportaran 150€ + un pernil + copa. El sorteig es realitzarà el dilluns 22 de Juny a les 20:00h (a Can Papasseit).

 

L’organització del campionat no es fa responsable dels danys que puguin patir els jugadors durant la disputa de les 24 hores, ni tampoc es fa responsable de les possibles pèrdues d’objectes. L’organització també és guarda el dret de modificar els premis en cas de no arribar al màxim d’equips 24.

 

 

Com fer la inscripció?

Per inscriure el teu equip pots visitar el portal web: http://cfscantitovilanova.wordpress.com/24h/  o bé sol·licitar el full via correu electrònic cantitovilanova@gmail.com.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*