Inici Societat Infants i gent gran de Vilanova comparteixen una experiència entre generacions fent...

Infants i gent gran de Vilanova comparteixen una experiència entre generacions fent conserves d’olives

COMPARTIR

Nens i nenes de l’Escola Joan Maragall i avis i àvies del Casal de la Gent Gran  van participar en un taller conjunt per promoure les relacions intergeneracionals que va resultar tot un èxit.

Aquesta enriquidora activitat, organitzada amb la col·laboració de la Unió de Pagesos de Lleida, va tenir lloc a Can Papasseit i va centrar-se en un element clau de la tardor: les olives. Amb el suport de les monitores del taller, tant petits com grans van tenir l’oportunitat de redescobrir aquest fruit oblidat i, de manera pràctica, van crear els seus propis pots de conserves d’olives.

El taller va transcórrer en un ambient de col·laboració i aprenentatge mutu, amb els participants omplint els seus pots amb olives i herbes aromàtiques com el llorer i el romaní. L’activitat va ser finançada per la Fundació La Caixa, que va reconèixer la importància de fomentar la cohesió intergeneracional a través d’experiències compartides.

Durant la jornada, els infants i la gent gran van compartir vivències del seu dia a dia i van conversar animadament. L’esperit de col·laboració entre les dues generacions va ser palès i va contribuir a trencar estereotips, a establir nous llaços i a generar noves experiències vitals per a tots els participants.

Aquesta iniciativa no només celebra la riquesa de les diferents etapes de la vida, sinó que també destaca la importància de les col·laboracions entre la comunitat escolar i els membres més grans de la població en la creació d’un teixit social més fort i cohesionat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*