Inici Destacats Els igualadins Crisix creen el primer caganer ‘heavy metal’

Els igualadins Crisix creen el primer caganer ‘heavy metal’

COMPARTIR

Una de les figures més icòniques i escatològiques de la tradició catalana nadalenca arriba passada pel filtre esbojarrat de la banda més internacional de Heavy Metal del país. Els igualadins Crisix ha volgut girar-li la truita a la figura del camperol amb barretina i pantalons baixats per donar-li una cara renovada amb la seva mascota ‘Agent 57’ ja vista en els seus últims videoclips com ‘Macarena Mosh’. Com el defineixen des de la banda, «cabell llarg i cara verda, un xic simpàtic sempre amb gorra i caçadora de cuir, el trobaràs ensenyant el seu cul zombie fent una de les coses més naturals del món, cagar».

Crisix aquest any 2022 ja ens van sorprendre llançant la seva Pizza oficial a través de Can Pizza i Galipizza, on van estar presents en més de 20 restaurants per tota Espanya, a més a més de colar-se a les cuines dels festivals multitudinaris Resurrection Fest de Galícia i el festival alemany Summer Breeze. Després d’haver-se recorregut els festivals i sales més importants del territori europeu des del Hellfest Open Air, passant pel Summer Breeze i Barcelona Rock Fest, aquest nadal tornen a casa per presentar-nos una col·laboració molt singular amb l’empresa líder del sector, Caganer.com. En paraules de la banda: »Estem molt orgullosos que el nostre zombie Agent 57 s’hagi convertit en membre d’aquesta gran família al costat del Papa, Leo Messi, Albert Einstein, Batman i molts altres.»

L’estatueta està realitzada artesanalment amb fang cuit al forn i posteriorment pintada, tot fet a mà. És un dels regals per aquest Nadal, divertit, simpàtic i una mica blasfem. El trobaràs a qualsevol botiga o fira del Caganer.com o a la botiga online de Crisix, www.crisixband.com

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*