Inici Destacats Les igualadines Laura Crespo i Blanca García, convocades amb la Selecció Espanyola...

Les igualadines Laura Crespo i Blanca García, convocades amb la Selecció Espanyola per a l’Eurockey Cup Fem17

COMPARTIR

Les jugadores FEM17 de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Blanca García (portera) i Laura Crespo (davantera) han estat seleccionades com a integrants de la selecció espanyola FEM17 que disputarà del 7 al 10 d’octubre a Blanes i Lloret de Mar l’Eurockey Cup.

Blanca Garcia i Laura Crespo són dues de les jugadores que van aconseguir el títol de Campiones de Catalunya FEM15 el passat mes de juny a les fases finals disputades al poliesportiu Les Comes i on van superar el CH Mataró a la final (2-1).

La seva progressió durant les darreres temporades les està convertint en dos dels talents més importants de l’hoquei patins femení a casa nostra. Sense anar més lluny, la davantera dels Hostalets de Pierola, Laura Crespo, va fer el seu debut amb l’equip d’OK Lliga Femenina el passat diumenge durant el partit de presentació disputat contra el CP Vila-sana.

L’Igualada Femení, amb dues jugadores convocades, aporta el mateix nombre de jugadores que CH Mataró, HC Palau i CP Voltregà, els conjunts amb més jugadores seleccionades (dues) per a aquesta competició.

Des del club igualadí es valora positivament aquesta convocatòria, en la qual també hi són presents Thaïs Pérez i Farners Prat (CH Mataró), Dana Antón (PHC St. Cugat), Isona Serra (CP Vic), Alèxia Bosch i Irene Torres (CP Voltregà), Anna Salvat i Ari Méndez (HC Palau).

Cal recordar que la igualadina María Díez forma part de l’staff tècnic de la selecció espanyola femenina FEM17, la qual està dirigida tècnicament pels seleccionadors Ricard Muñoz i Guillem Cabestany.

Mariona Escoda, portera de l’equip de Nacional Catalana, a una tecnificació amb la selecció andorrana

La portera titular de l’equip de Nacional Catalana de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins, Mariona Escoda, ha estat convocada a les jornades de tecnificació que realitza la selecció andorrana d’hoquei patins al Centre de Tecnificació de Riaño, ubicat al municipi de Langreo (Astúries).

Aquesta tecnificació de la selecció andorrana es du a terme des d’avui diivendres i fins diumenge, fruit de la col·laboració entre les federacions de patinatge d’Andorra i Astúries.

El seleccionador femení andorrà, Juan Francisco Sebastián, ha convocat a aquestes tecnificacions a Mariona Escoda de l’Igualada Femení HCP i a les jugadores Carmina Muñoz, Mariona Vila, Martina Costa, Meritxell Dilmé, Anna Yu Lòpez, Jana Sánchez, Júlia Formentí i Laia Puigdemasa.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*