Inici Destacats La igualadina Marta Bossa arriba a la final del concurs televisiu ‘Objectiu...

La igualadina Marta Bossa arriba a la final del concurs televisiu ‘Objectiu Paki’

COMPARTIR

El talent show ‘Objectiu Paki’ arriba a la final amb una igualadina entre els finalistes. La Marta Bossa, de 21 anys, ha superat totes les gales del concurs musical que es pot veure per Canal Taronja i totes les televisions locals de Catalunya. Aquest dissabte a les 22h en directe, cinc joves competiran per proclamar-se guanyador/a de la tercera edició del primer talent musical televisat en català. L’anoienca ho farà interpretant Lady Gaga i Beyoncé en una gala final de nervis, en la qual el públic des de casa serà decisiu.

Durant la gala final, els finalistes faran una primera ronda classificatòria, en la qual -després de les actuacions- el públic des de casa tindrà 20 minuts per votar online (op.rtvc.cat) i escollir els tres que passen a la final. Aquests faran una segona actuació, la qual donarà pas a una nova tanda de votacions per part dels espectadors durant 20 minuts per proclamar un guanyador.

Al càsting per entrar a la tercera temporada d’Objectiu Paki, s’hi van inscriure més de 250 joves d’entre 13 i 20 anys d’arreu de Catalunya, que es van sotmetre a càstings territorials en les diferents televisions locals. La Marta Bossa va ser l’escollida per representar l’Anoia a través de Canal Taronja; a partir d’aquí, va anar superant fases de càstings fins entrar al concurs, que va començar a emetre’s a principis de febrer.

Durant la seva participació a les gales, la igualadina ha mostrat tot el seu potencial artístic interpretant cançons com ‘I wanna dance with somebody’ de Whitney Houston, ‘Bed of Roses’ de Bon Jovi o ‘Caic’ de Gerard Quintana.

On es pot seguir la final?

El programa es podrà seguir en directe dissabte a les 22h a través de Canal Taronja i les televisions locals. A més, de les plataformes d’streaming en directe de canaltaronja.cat i l’APP de ‘La Xarxa Més’.

A Igualada, el Kiosk del REC s’habilitarà una pantalla per poder seguir la final. A més, durant la nit es farà connexions en directe amb la ciutat per veure com familiars, amics i veïns animen a la Marta a través d’aquest bar musical.

Què és ‘Objectiu Paki’?

‘Objectiu Paki’ va néixer el 2020 en època de pandèmia com a activitat de dinamització entre els joves de Cardedeu i trencar amb l’apatia originada pel confinament a través de Ràdio Televisió Cardedeu. Enguany, el concurs s’ha ampliat a formar part de totes les televisions locals de Catalunya a través de La Xarxa de Comunicació Local.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*