Inici Destacats La igualadina Carla Gualda, convocada amb la selecció espanyola per l’Eurockey Cup

La igualadina Carla Gualda, convocada amb la selecció espanyola per l’Eurockey Cup

COMPARTIR

Del 6 al 9 d’octubre tindrà lloc a Blanes una nova edició de l’Eurockey Cup, competició en què hi prendrà part la jugadora sots-17 de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Carla Gualda, la qual forma part de la convocatòria que ha donat a conèixer la Directora de formació de l’hoquei patins femení a nivell espanyol, la igualadina Maria Díez.

La jugadora sots-17 Carla Gualda, un dels talents més destacats del planter de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins, ha estat convocada per formar part de la selecció espanyola que defensarà el títol aconseguit a l’octubre passat a la primera edició de l’Eurockey Cup. Gualda formarà part de la selecció espanyola en una de les millors competicions formatives de clubs, la qual es durà a terme del 6 al 9 d’octubre a Blanes.

La Directora de l’hoquei patins femení en categoria formativa, la igualadina Maria Díez, va donar a conèixer la llista de 10 jugadores que formaran la selecció espanyola en aquesta important competició. Carla Gualda és una jugadora molt polivalent i amb grans recursos tècnics i desplegament físic, integrant de l’Igualada Femení HCP FEM15, equip Campió de Catalunya l’any 2021 i enguany havent participat també amb l’equip FEM15 igualadí al Campionat de Catalunya 2022 celebrat a Vilanova i la Geltrú.

Completaran la llista de la selecció espanyola a l’Eurockey Cup Aurora Sapena (HC Alpicat), Mencía Mosquera (Deportivo Liceo), Anna Riubrogent (CP Voltregà), Ainara Anido (Telecable HC), Noa González, Irina Pérez i Jana Tarela (CP Vilanova), Mireia Codinach (CP Manlleu) i Claudia Sanjurjo (AA Dominicos).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*