Inici Destacats La igualadina Anna Noguera guanya el Triatló d’Orihuela

La igualadina Anna Noguera guanya el Triatló d’Orihuela

COMPARTIR

El passat 23 d’abril es va celebrar la primera edició del Triatló d’Orihuela 113 Miguel Hernández, una atractiva proposta d’A300W després de la desaparició del mític Triatló d’Arenals, amb uns recorreguts espectaculars que recorrien les distàncies de 1900m nedant, 90km de ciclismo i 21km de cursa a peu.

En aquest escenari, Gustavo “Tavo” Rodríguez i la igualadina Anna Noguera van ser els primers vencedors d’aquesta nova competició que, a més, inaugurava el circuit de la Copa d’Espanya de Mitja Distància.

En categoría femenina, Anna Noguera del CAIgualada estrenava temporada de la millor manera. Vencia en aquesta primera parada de la Copa d’Espanya en una distancia en la que la jove atleta s’afiançava després d’un 2016 prometedor.

El segment de natació, consistent en una travessa de la platja de Cap Roig a la platja de Glea, deixava a Dolça Ollé líder de la categoría femnina amb 41seg sobre Saleta Castro i 1min 50seg sobre Noguera i Mabel Gallardo. El segment ciclista deixava les coses molt igualades. Ollé quedaba fora de la lluita pel podi ben aviat, mentre que Gallardo i Noguera atrapaven a la líder femenina Saleta a l’altura del km 30. Saleta i Anna arribaven juntes a la T2 y Mabel cedia 15 seg en els últims kms.

Els 21km de cursa a peu eren per a Anna Noguera, que es posava al capdavant de la cursa en el km1 i ningú la podia seguir. La del CAI arribava a meta en solitari amb 1h43min09seg, Saleta Castro (Cidade de Lugo Fluvial) era segona amb 1h45min58seg i la tercera era Aintzane Argaiz amb 4h52min46seg.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*