Inici Destacats La igualadina Alba Vergés assumeix la presidència interina del Parlament

La igualadina Alba Vergés assumeix la presidència interina del Parlament

COMPARTIR
Alba Vergés i Laura Borràs, aquest dijous a la reunió de la Mesa del Parlament. ACN

El Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOPC) ha oficialitzat la suspensió de tots els drets i deures de Laura Borràs com a diputada i com a presidenta de la cambra.

També publica que, d’acord amb el primer apartat de l’article 40 del Reglament, la vicepresidenta primera, la igualadina Alba Vergés, la substituirà «amb els mateixos drets, deures i atribucions».

El BOPC recull que la Mesa, «ha acordat, per majoria, amb el vot contrari de la secretària segona [Aurora Madaula], la suspensió de tots els drets i deures establerts al Reglament de la presidenta Laura Borràs i Castanyer com a diputada i en conseqüència ha acordat també la suspensió de totes les atribucions com a presidenta del Parlament establertes al Reglament, amb efectes des del moment de l’adopció d’aquest acord».

L’acord al BOPC el signen el secretari primer, Ferran Pedret, i Vergés.

ACN

2 COMENTARIS

  1. Alba verges? Esta que es la del documental exclusivo para la secta independentista sobre la gestión del virus chino? Supongo que en ese documental se le preguntaría a Marc Castells porque celebró una cena con empresarios que venían de las ferias de Italia y que provocaron tantas muertes en Igualada y por que intentaron culpar a una joven enfermera que no estuvo en la cena ni en italia y por mucho que lo maquillen Cataluña fue junto a Madrid la más afectada pero en el caso de Cataluña no solo fue mortal para miles de personas si no también la ruina de muchísima gente por su gestion.

  2. Aquesta per sempre mes serà recordada per la seva frase «se m’inflen els ovaris» com a resposta a la pregunta de un diputat sobre la seva pressumpta corruptela gestinant Salut:
    https://www.eltriangle.eu/2022/08/19/loficina-antifrau-veu-possibles-irregularitats-en-el-contracte-dels-rastrejadors-de-la-covid-19/
    Ara nomes falta que la mesquinesa de baix nivell s’instal.li per presidir un Parlament cada dia mes deteriorat, depravat i denigrat per aquesta colla de farsants que han enganyat a tanta gent…

FER UN COMENTARI

*