Inici Societat Igualada tornarà al carrer un any després de l’empresonament dels ‘Jordis’

Igualada tornarà al carrer un any després de l’empresonament dels ‘Jordis’

COMPARTIR

Aquest dimarts dia 16 d’octubre farà un any que Jordi Cuixart i Jordi Sànchez van ser empresonats. Òmnium Cultural i l’ANC convoquen a un acte que tindrà lloc el mateix dimarts a dos quarts de 8 del vespre a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada. Es llegirà un manifest i el grup SetDVeu de Santa Coloma de Queralt cantarà algunes cançons.

En acabar l’acte els assistents es desplaçaran fins a l’antic cinema Kursal, on cada dia a dos quarts de 9 del vespre Música per la Llibertat canta el Cant dels Ocells per reivindicar l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats. La manifestació farà el següent recorregut: Born, Plaça del Pilar, Custiol, Rambla i Sant Magí. En l’acte del Kursal, com cada dimarts, Gent Gran per la República recitarà un poema abans del Cant dels Ocells.

2 COMENTARIS

  1. Han de buscar dates per continuar traient el ramat al carrer, perquè així els que viuen de «el procés» poden justificar els seus salaris i les seves prebendes de privilegi. Perquè en el fons sense el soroll al carrer tots aquests irresponsables que s’han carregat el prestigi del país, i que alguns ja estan a presó i altres estan fugits, mai haguessin assolit el protagonisme. L’estratègia de segrestar les emocions de la gent mitjançant la mentida i l’engany encara els ha sortit bé en algunes zones, i en d’altres la gent ja ha entés que feien de comparses pel profit d’uns quants, perquè pagar un lloguer d’un xalet a Waterloo no es barat…

  2. Pots estalviar-te «ramat», la gent és prou intel·ligent, massa, per això no usa la violència. La gent es manifesta per una injustícia que podràs o no estar d’acord. Avui fa 1 any que 2 persones del nostre país per defensar pacíficament el nostre país i sense ser polítics van entrar a presó provisionalment per la venjança d’un estat que recorda una altra cosa. La venjança no és bona i els polítics a la presó i sobretot els Jordis demostren les ganes de venjança que lluny de voler solucionar un problema el que fan és empitjorar-lo.

FER UN COMENTARI

*