Inici Destacats Igualada Som-hi celebra la recuperació del bus dels diumenges a Fàtima

Igualada Som-hi celebra la recuperació del bus dels diumenges a Fàtima

COMPARTIR

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Igualada Oberta) ha anunciat que aquest passat cap de setmana ja s’ha restablert el bus dels diumenges a Fàtima. El govern de Junts va eliminar el servei al llarg del mes de gener i la formació progressista ho va denunciar tot reclamant que es recuperés com s’havia fet sempre amb la parada que a la rotonda de la Ronda de Fàtima.

El cap de l’oposició de l’Ajuntament, Jordi Cuadras, afirma que “celebrem que el bus dels diumenges torni a passar per Fàtima i torni el sentit comú. Lamentem que el govern de Marc Castells eliminés aquest servei per la porta del darrere pensant-se que ningú se n’adonaria. De seguida que ho vam saber, ho vam denunciar i, al costat dels veïns i veïnes, vam exigir que es recuperés el servei”.

Cuadras afirma que “era un despropòsit que l’Ajuntament hagués deixat sense autobús el barri de Fàtima els diumenges el que volia dir aïllar-lo de la ciutat. És una necessitat per molts veïns i veïns, sobretot gent gran, que utilitzen l’autobús per anar a veure familiars que viuen en altres zones d’Igualada, per anar al ball del Casal de Passeig, al teatre o al cinema a l’Ateneu, als bars i restaurants del centre o d’altres zones de la ciutat i també per veure familiars a l’Hospital si els tenen ingressats”.

Igualada Som-hi (PSC – Igualada Oberta) considera que “l’autobús ha de ser una garantia absoluta als barris que es troben més allunyats de la resta de zones d’Igualada com és Fàtima. I aquí veiem com el criteri havia estat a la inversa: es va eliminar l’autobús en un dels barris que més el necessita pels desplaçaments dels seus veïns i veïnes. Celebrem que hagi quedat recuperat però lamentem que hagi calgut la denúncia pública per aconseguir-ho”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*