Inici Societat Igualada renovarà les escales mecàniques del carrer de Sant Magí

Igualada renovarà les escales mecàniques del carrer de Sant Magí

COMPARTIR

A partir de la setmana vinent s’iniciaran els treballs per modernitzar les escales mecàniques del carrer de Sant Magí, una important estructura de connexió per a la nostra ciutat que es va posar en funcionament l’any 2002. L’evident desgast i envelliment durant aquests anys de funcionament ha fet necessària una modernització profunda i adequació de la instal·lació.

El projecte de millora és fruit de un acord de pressupostos del govern de la ciutat de Junts per Igualada amb el grup Igualada Som-hi i està finançat per la Diputació de Barcelona per un import de 656.599,99€

Miquel Vives, regidor de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament d’Igualada ha detallat que “els treballs es faran en dos fases per permetre que un dels dos trams d’escales sempre segueixi en funcionament i els usuaris en puguin fer ús sempre”. Està previst que la durada de les obres sigui d’aproximadament un mes i mig per cada tram. En aquest sentit, del 27 de maig al 10 de juliol aproximadament s’actuarà en el primer tram d’escales i de l’11 de juliol al 14 d’agost serà el torn del segon tram.

Vives ha remarcat que aquests treballs permetran “adequar totalment les escales a la nova normativa europea de seguretat alhora que es mantindran les peces més noves i canviades recentment que funcionen perfectament. L’empresa adjudicatària és la mateixa empresa que les va instal·lar i l’actual mantenidora d’aquesta instal·lació fet que, ha destacat Vives, “assegura que són els majors coneixedors del funcionament d’aquestes escales alhora que tenen una amplia experiència en aquest tipus de treballs de modernització”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*