Inici Societat Igualada recull més de 6.000 euros per investigar el càncer infantil

Igualada recull més de 6.000 euros per investigar el càncer infantil

COMPARTIR

El passat divendres, 16 de febrer, el Teatre Municipal l’Ateneu s’omplí de nou en solidaritat pel càncer infantil. L’acte, organitzat per» Amics de Sant Joan de Déu d’Igualada», aconseguí omplir el teatre, sempre amb un objectiu comú: recaptar diners per la investigació d’aquesta malaltia, amb l’objectiu que cada vegada la superi un nombre més alt de nens i nenes. Fou un festival molt emotiu, ben organitzat, on  tots els grups participants mostraren un esforç i un treball important. Cal destacar la qualitat de les corals participants (Gatzara i Verdums ) que ens animaren molt amb les seves cançons, així com el grup de vent de l’ECMMI que sorprengueren a tots pel nivell del seu repertori, tenint en compte l’edat jove dels seus components. Un dels moments més emotius fou les paraules del pare i de la mare de la Blanca, una nena que ha passat aquesta malaltia. Foren paraules d’agraïment, de sensibilització i amb un missatge encoratjador i positiu, que va emocionar i colpir el cor de tot el públic assistent.

«Amics de Sant Joan de Déu d’Igualada» vol agrair molt a tots els grups participants que ho van fer possible, així com als avis de les quatre residències que van fer una petita manualitat per cada nen/a que hi participà. També a tot el públic assistent que els acompanyà i a tothom qui va col.laborar adquirint entrades fila 0. Agraeixen el donatiu de 600 euros d’una senyora, com també l’empresa Buff que donà 500 euros. Així com la floristeria Roset que els regalà els poms de flors pels responsables de les corals i del grup de vent.

La recaptació del festival anirà integrament al laboratori de recerca de l’hospital de Sant Joan de Déu. La quantitat recaptada supera els 6.000 euros, però pot anar augmentant perquè hi ha una campanya de micromecenatge oberta.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*