Inici Destacats Igualada inaugura una nova pista d’hoquei línia

Igualada inaugura una nova pista d’hoquei línia

COMPARTIR

Aquest diumenge, 12 de març, al migdia, Igualada ha Inaugurat una nova pista d’hoquei línia situada al nou pavelló poliesportiu de Les Comes. Es tracta d’una de les millors pistes d’aquest esport del sud d’Europa ja que disposa terra sintètic i tancaments de metacrilat que milloren exponencialment els nivell i resultats dels esports de patins en línia.

Aquesta nova pista dóna resposta a les demandes dels clubs de la ciutat i permet esponjar les altres dues pistes d’hoquei que tenien, fins ara, una alta demanda. La pista ja està essent utilitzada pels clubs i també per les categories base dels altres clubs de roda

Aquest nou equipament disposa d’una nova pantalla i, també, d’una càmera d’intel·ligència artificial per retransmetre en directe a la plataforma Esport+ i per analitzar partits i entrenaments. Un equipament que permetrà millorar el nivell dels esportistes de la ciutat. A part també permetrà atraure talent esportiu d’arreu del territori català

La inauguració d’aquesta nova pista va comptar amb la presentació dels jugadors i jugadores de les diferents categories de l’Hoquei Línia Igualada i seguidament amb un parlament de l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, i de l’actual president del Club Joan Carles Santano.

Castells ha destacat l’important salt endavant que suposa aquesta nova pista pels esports de roda de la ciutat “dona resposta a la demanda dels equips que necessitaven més espai i ara el tenen amb unes instal·lacions de gran qualitat de les millors que es poden trobar al sud d’Europa”.

En la mateixa línia el president del Club, Joan Carles Santano, ha agraït a l’Ajuntament l’esforç per tirar endavant aquesta pista que “permetrà que el club faci un salt endavant en els seus entrenaments i competicions”.

Durant aquesta Setmana Santa la nova pista també viurà un dels seus primers esdeveniments esportius internacionals amb una nova edició de l’Sparta Kids.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*