Inici Destacats Igualada celebra Sant Faust, la festa major d’hivern alternativa

Igualada celebra Sant Faust, la festa major d’hivern alternativa

COMPARTIR
 Aquest cap de setmana, la Coll@nada transforma Igualada amb Sant Faust, una festa major d’hivern alternativa que ressonarà amb esperit festiu i reivindicatiu pels carrers i places. Els dies 17 i 18 de novembre, un seguit d’activitats vibrants donaran vida a la ciutat.
 Divendres 17/11:
 A les 22:30, la Rambla serà l’epicentre del Torneig de Parells i Senars, una competició emocionant que promet deixar el públic aclaparat fins al final. A les 23:30, el Casal Popular El Foment es converteix en l’escenari del Karaoke

, convidant a tots a cantar, ballar i compartir la seva música preferida amb amics.

Dissabte 18/11:
 A les 11:00, al Casal Popular El Foment, la xerrada «Com fer front a l’extrema dreta» serà conduïda per Endavant Anoia i Arran. A les 12:30, el vermut amb Jèssica Pulla, una icona del drag català, donarà una dosi d’alegria al matí. A les 16:00, la Plaça de l’Ajuntament acollirà la FURA del Faustet, una divertida activitat per als més petits.
 A les 19:30, l’Estació Vella serà l’escenari de LaBEERint, una experiència única de resoldre laberints amb cervesa o opció sense alcohol, organitzat per l’Escola Esportiva Igualada. A les 21:30, el SOPAR POPULAR a l’Estació Vella convidarà a tots a compartir moments càlids amb opcions veganes i per a alèrgies.
 A les 22:30, la Gincama «MANUAL PER A SER UNA MILITANT» prendrà els carrers amb faustina, crítica i humor, organitzada per L’agit. A les 23:00, al Casal Popular El Foment, l’ENXIXADA amb PD Pou oferirà temazos inoblidables, seguit de TRAPELLERIES amb PD Rico a les 03:00 al Rec On Fire per a una nit sense final.
 Sant Faust proporciona un cap de setmana ple de diversió, disbauxa i reflexió, una oportunitat per a la unió i la celebració. Per a més informació, segueix-nos a les nostres xarxes socials @collanada
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*