Inici Bàsquet Igualada acull un torneig de seleccions territorials U13 de bàsquet

Igualada acull un torneig de seleccions territorials U13 de bàsquet

COMPARTIR

Igualada va viure, aquest diumenge 16 d’abril, una nova edició del Torneig de Seleccions Territorials U13, una activitat de nois i noies nascuts el 2010 (categoria infantil), que es fa des del Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). Va tenir el suport del Club Bàsquet Igualada i l’Ajuntament d’Igualada.

El Complex Esportiu Les Comes d’Igualada va acollir, amb la presència dels seleccionadors catalans infantils Raül Laita i Sergi Llurba, el Torneig dels infantils (U13) amb 16 combinats, 4 de la província de Barcelona, 1 de la Catalunya Central, 1 de Tarragona, 1 de Girona i 1 de Lleida, tant en categoria masculina com femenina, que van disputar una lligueta en dos grups i després van continuar amb els respectius creuaments.

Jugadors i jugadores del Club Bàsquet Igualada van defensar els colors del combinat de la Catalunya Central: Cèlia Torrens, Cloe Matencio, Laia Vila, Jan Onieva i Dani Rodríguez.

El mateix diumenge a la tarda es va celebrar el Torneig de Seleccions Territorials U15 a Vilafranca del Penedès amb la presència dels igualadins Jana Rueda i Arnau Sanahuja.

Tots ells van poder viure una gran experiència jugant uns tornejos amb els millors jugadors i jugadores de les seves respectives edats.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*