Inici Societat Igualada acollirà una trobada de formació d’escoltes catalans

Igualada acollirà una trobada de formació d’escoltes catalans

COMPARTIR

Més de 500 caps (joves educadors i educadores voluntàries), dels agrupaments escoltes que integren Escoltes Catalans participaran en la 19a Trobada de Formació (TROFO) i el Clanbing, la trobada per a la unitat de Clan. Es tracta de la principal trobada formativa del curs i tindrà lloc el cap de setmana del 2 al 3 de març a Igualada.

Cada any, la trobada es dedica a reflexionar sobre un aspecte pedagògic concret i enguany es centrarà en la relació entre l’espiritualitat, l’educació i l’escoltisme sota el títol: “Créixer amb sentit”. Al llarg del cap de setmana, a través de diverses taules rodones, ponències i dinàmiques, les caps descobriran i aprofundiran en aquesta temàtica per tal de poder-la aplicar als projectes educatius dels seus agrupaments i de l’associació.

En paral·lel a la TROFO, i a les mateixes instal·lacions, tindrà lloc el Clanbing, la trobada de les unitats de Clan de l’associació. Es tracta d’una formació específica per a joves a partir de 17 anys i que integren l’última etapa educativa dins de l’agrupament. Durant el cap de setmana intercanviaran experiències i aprofundiran en diferents temàtiques del seu interès al voltant de les relacions interpersonals.

La Trobada de Formació i el Clanbing tindran lloc a l’Institut Joan Mercader i el Museu de la Pell, i seran acollides per l’agrupament escolta del municipi, l’AE La Flama.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*