Inici Destacats Igualada acollirà la 22a Trobada d’Aplecs

Igualada acollirà la 22a Trobada d’Aplecs

COMPARTIR
Foto: Manel Marimon i Gomis

Estem a les portes d’un esdeveniment sardanístic prou important com és la 22a. Trobada d’aplecs de les Comarques Barcelonines que tindrà lloc el proper diumenge 25 de febrer al llarg de tot el dia.

Faré ara un resum dels actes més importants: es començarà l’acte al Teatre Municipal de l’Ateneu, donant la benvinguda als assistents a l’Assemblea; tot seguit tindrà lloc l’Assemblea General Ordinària de la CASCB; mentre els acompanyants tindran una visita guiada per conèixer els monuments més importants de la ciutat; un cop acabada l’Assemblea tindrem un concert de sardanes per la prestigiosa cobla, La Principal de la Bisbal; tot segui ens traslladarem al Pavelló Poliesportiu de l’Escola Pia, on tindrà lloc el dinar de germanor, acabat aquest, hi haurà els parlaments i actes protocol·laris de traspàs de l’estendard de la CASCB i reconeixement als aplecs que celebren aniversari. A continuació i, com a cloenda del acte, una doble ballada de sardanes, amb les cobles La Principal de la Bisbal i Jovenívola de Sabadell, tenint lloc dintre la ballada un berenar popular. Mentre es vendran tires pel sorteig de tres magnífics lots de productes assortits.

El preu de tots els actes inclosos, o sia: visita guiada, concert, dinar de germanor i doble ballada de sardanes amb berenar popular, surt el mòdic preu de 30 € per persona.

                                                                                                                                 Agrupació Sardanista d’Igualada                                                                                           jbacardit50@hotmail.com

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*