Inici Destacats Igualada acollirà el Campionat de Catalunya de Tennis Taula

Igualada acollirà el Campionat de Catalunya de Tennis Taula

COMPARTIR

Aquest cap de setmana, 3 i 4 de juny, Igualada acollirà la 63a edició dels Campionats de Catalunya de Tennis Taula. Agustí Massip, President Federació Catalana de Tenis de Taula ha explicat que la capital de l’Anoia és una ciutat amb una gran tradició esportiva i a més, enguany el club de la ciutat, el CPP Igualada fa 75 anys que es va crear.

Massip ha agraït la disposició de l’Ajuntament d’Igualada “per acollir aquest esdeveniment i sobretot a la Regidora d’Esports la Patrícia Illa i als tècnics del Patronat d’esports” que permetrà “donar visibilitat i obrir el tennis taula a la ciutat, un esport minoritari , però amb molts beneficis per la salut i idoni per practicar-lo a qualsevol edat.”

En aquest cas es tracta d’un campionat que enfronta les categories absolutes, tant masculines com femenines, i del tennis taula paralímpic. La competició serà tant en modalitat d’equips, el dissabte, com individual, dobles i dobles mixtes, el diumenge.

Igualada ja va acollir fa uns anys, al mateix lloc on es desenvoluparà aquest campionat, un campionat de Catalunya benjamí, amb gran èxits dels participants de la nostra ciutat. Els jugadors igualadins que hi participen seran en Bernat Luco, en Daniel Luco, actual president del club, al Manel Menal i al Francesc Masip, ells defensaran també dissabte els colors del CPP Igualada en la prova d’equips. I en la modalitat de tennis taula paralímpic tindrem la participació de l’Igualadí Kevin Valls.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*