Inici Política Ignasi Vich abandona Solidaritat Catalana

Ignasi Vich abandona Solidaritat Catalana

COMPARTIR

[Img #4222]Tal i com ja va deixar entreveure en un comunicat la setmana passada, Ignasi Vich ha anunciat que abandona el partit després que el congrés de diumenge, en que el partit va escollir Núria Cadenes com a nova secretària general, no complís les seves expectatives de renovació.

Com sintetitza Vich, “en no haver-hi renovació a Solidaritat, he demanat a la direcció del partit que em doni de baixa”.

[Img #4221]L’igualadí assegura que en aquests dos anys “m’he compromès a fons amb el projecte. Hi he esmerçat més que temps i dedicació, he donat la cara, l’he defensat públicament i crec que res ha estat en va”. Tot i no aconseguir representació a les eleccions municipals del 2011, Vich explica que ha “intentat complir el meu compromís amb els electors que em van fer confiança, he assistit als plens explicant tot el que passava, he participat en molts actes i accions i he intentat difondre de forma clara i seriosa el projecte de Solidaritat a Igualada”.

Ignasi Vich creu que “Solidaritat va ser una bona eina”, però decideix desvincular-se perquè en el passat congrés “no s’ha volgut prendre nota dels errors, crec que ja no és útil, els temps dirà”. L’igualadí no es vol quedar-se com a “espectador d’aquests temps apassionants”, i per això no descarta cap via de futur: ”potser caldrà trobar una altra eina o crear-la”, tot i que assegura que és un moment per tenir “una visió d’estat més que de partit”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*