Inici Teatre Iceberg’ es pre-estrena a Vallbona abans d’aterrar al festival Trapezi de Reus

Iceberg’ es pre-estrena a Vallbona abans d’aterrar al festival Trapezi de Reus

COMPARTIR

[Img #22198]La Plaça de l’Església de Vallbona d’Anoia va acollir diumenge de la setmana passada la pre-estrena de l’espectacle de circ gestual ‘Iceberg’, que s’ha estrenat aquest cap de setmana en el marc del festival Trapezi de Reus abans d’iniciar una gira per Europa que la portarà a països com França, Polònia i Holanda, entre altres.

 

[Img #22199]Més d’un centenar de persones van gaudir de la primera representació en públic d’aquest espectacle de circ-teatre, a càrrec de dos integrants de la reconeguda companyia ES:  Emiliano Alessi, actor gestual, malabarista i coreògraf, i el músic i investigador del so, d2mau, resident a la colònia Calafou de Vallbona d’Anoia. La companyia va debutar el 2011 a la Fira de Tàrrega amb l’espectacle [Img #22200]‘Igloo’, al que va seguir ‘IN’ i ara ‘Iceberg’.

 

‘Iceberg’ és un espectacle de circ performàtic gestual apte per a tots els públics, sense paraules, amb música electrònica en viu i molt interactiu. Al llarg dels seus 50 minuts de durada, els dos artistes juguen constantment amb la complicitat del públic. La interacció amb el públic i un particular univers sonor són els grans distintius de l’obra. La banda sonora es converteix en un personatge més, que crea una atmosfera única, reforça la gestualitat i aporta moments d’humor. La conceptualització sonora s’ha desenvolupat a Calafou, on dissabte s’havia fet una primera representació per als seus integrants. La producció de l’espectacle es va completar a La central del circ de Barcelona, un espai d’entrenament, assaig i creació per a professionals. 

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*