Inici Destacats Homenatge als igualadins que celebren enguany el seu 80è aniversari

Homenatge als igualadins que celebren enguany el seu 80è aniversari

COMPARTIR

Més de 260 igualadins i igualadines han participat en el sopar homenatge a les persones que compleixen 80 anys, organitzat l’Ajuntament d’Igualada, dins dels actes de la Primavera Gran.

El sopar ha estat centrat en homenatjar, reconèixer i agraïr el paper que han tingut i tenen per la ciutat d’Igualada els igualadins i igualadines que van néixer l’any 1944. El sopar, que s’ha fet a l’Hotel Amèrica, ha estat presidit per l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de la quarta tinent d’alcalde i regidora d’Acció Social, Sandra De La Iglesia, i del regidor de Relacions Institucionals, Pere Camps.

Marc Castells ha felicitat a totes les persones homenatjades i ha recordat esdeveniments importants que van ocórrer l’any 1944. Castells ha posat en valor la feina, compromís i constància de tota aquesta generació que ha fet créixer Igualada i ha participat activament en fer que la ciutat sigui com és en l’actualitat.

Durant l’acte s’han exemplars de la nova guia de serveis i recursos per a la gent gran de la ciutat que aglutina i resumeix de forma molt visual la informació més rellevant referent als serveis i recursos per a la gent gran amb les seves ubicacions i diferents formes de contacte.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*