Inici Destacats Homenatge al metge de família i la infermera dels Hostalets de Pierola

Homenatge al metge de família i la infermera dels Hostalets de Pierola

COMPARTIR

El passat divendres 17 de maig, l’auditori Cal Figueres va ser escenari de l’acte de reconeixement al metge de família, Joan Solanellas, i a la infermera Susana Caballero després de donar servei al llarg de tres dècades al consultori dels Hostalets de Pierola. Veïns, companys i amics van ser al costat dels dos professionals en un sentit homenatge.

Després de més de trenta anys de servei, va tenir lloc l’acte de reconeixement, molt emotiu, a les dues persones que han estat referents de la salut als Hostalets de Pierola. Coincidint amb la recent jubilació de la infermera, Susana Caballero, des de l’Ajuntament es va organitzar aquest homenatge al tàndem format amb el metge de capçalera, Joan Solanellas.

Els dos professionals van començar a la tardor del 1993 i han estat testimonis de moments històrics com l’estrena del consultori actual o l’arribada de la pandèmia el març del 2020. Tres dècades al costat de moltes famílies hostaletenques, amb els primers diagnòstics, històries de superació, veient com creixien les noves generacions i, per contra, havent de viure també últims moments de vida i comiats. Tota una carrera d’acompanyament, compromís i vincle amb el poble.

L’acte de reconeixement va comptar amb l’alcalde Gerard Parcerisas, companys de professió amb la directora del CAP de Piera, Susanna Morcate, alcaldes i regidors de Salut representats amb paraules de la regidora Marta Casas i la presència dels dos protagonistes, autoritats locals i representants de l’àmbit de la salut.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*