Inici Destacats Grup Llobet compra els Supermercats Sebastián

Grup Llobet compra els Supermercats Sebastián

COMPARTIR

La firma de distribució alimentària Grup Llobet ha incorporat a la seva xarxa els establi­ments Supermercats Sebastián. Les tres noves botigues que el grup manresà incorpo­ra aquesta setmana s’orientaran a la proximitat i a una conveniència de qualitat: supermercats per a una alimentació quotidiana de valor afegit, versàtil, equilibrada i saludable.

L’adquisició, que ha suposat “una forta inversió pressupostària” que el Grup Llobet no ha detallat, no només amplia la presència de Llo­bet a les comarques centrals de Catalunya. També aprofita les sinergies de Grup Llobet, des de la seva aposta pels productors locals fins a l’elaboració pròpia, per mitjà d’empreses del grup, de productes frescos i plats cuinats amb ingredients i processos de qualitat.

Amb les noves adquisicions -els dos supermercats d’Igualada i el de Vilanova del Camí-, Grup Llobet arriba als 40 supermercats i suma una plantilla de 380 professionals. Més enllà de la xifra de negoci, el creixement en volum d’activitat permetrà reforçar la seva aposta per oferir sortida comercial a milers de productes de proximitat. De fet, Grup Llobet treballa amb més de 500 proveïdors ubicats en un radi a menys de 100 quilòmetres de Manresa, i inverteix en aquests productors més de 9,5 milions d’euros anuals. Aquests productors tindran ara l’oportunitat de guanyar presència a tres establiments amb una forta activitat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*