Inici Atletisme Grans actuacions dels atletes del CAI Petromiralles, al Campionat d’Espanya de Clubs

Grans actuacions dels atletes del CAI Petromiralles, al Campionat d’Espanya de Clubs

COMPARTIR

Dissabte passat, 15 d’Abril, es disputaren en diverses pistes estatals els encontres corresponents a la 1ª Jornada del Campionat d’Espanya de Clubs – Liga Joma – de Divisió d’Honor masculina, i del Campionat estatal – Liga Iberdrola – de 1ª Divisió femenina.

Ambdues competicions comptaren amb la participació de 9 atletes del CAI Petromiralles, 5 masculins i 4 femenines. El fort vent va condicionar les marques dels/les participants en les diferents proves.

En l’encontre masculí corresponent al Camp. d’Espanya de Divisió d’Honor – Liga Joma – disputat a Cornellà amb organització del Cornellà Atl., hi prengueren part 5 atletes del C.A.Igualada Petromiralles amb una brillant actuació global, sobresortint els 2ns llocs d’Eloi Santafé en 400 m. tanques, amb 53”15, d’Alex Gonzàlez en Javelina, amb 63,53 m. – marca personal -, el 4t lloc de Roger Suria en 3.000 m. Obstacles, amb  9’11”71, el 6è lloc d’Antoni González en Salt d’Alçada, amb 1,90 m. i el 7è lloc de Mathios Rodríguez en 800 m.ll., amb  1’59”61.

Pel que fa a l’encontre femení corresponent al Campionat d’Espanya de Clubs – Liga Iberdrola – de 1ª Divisió disputat a Lleida amb organització de l’Aldahra Lleida U.A., hi prengueren part 4 atletes del C.A. Igualada Petromiralles, també amb una brillant actuació global.

Va sobresortir la victòria de Carla Bisbal en els 800 m.ll. amb 2’16”14. Laia Planas era 4ª en Salt d’Alçada, amb 1,50 m. Júlia Solé era 6ª en els 1.500 m.ll. amb 5’54”98, seguida de Clara Enrich, 7ª amb 6’00”83.

La 2ª Jornada d’aquests Campionats, es durà  a terme els propers 06/07 de Maig.

                                                                                                                               – Club Atlètic Igualada –

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*