Inici Societat Es graduen noves promocions en Infermeria i Nutrició i Fisioteràpia al Campus...

Es graduen noves promocions en Infermeria i Nutrició i Fisioteràpia al Campus d’Igualada

COMPARTIR

El Campus Universitari Igualada-UdL ha graduat aquest curs 2023-2024 la sisena promoció del grau en Infermeria i la quarta del doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia en l’àmbit de la Salut.

La celebració i lliurament de les orles acadèmiques a l’estudiantat d’aquestes dues titulacions del Campus d’Igualada es va celebrar aquest passat dijous, 13 de juny a les 18h de la tarda al Teatre Municipal Ateneu de la ciutat. A l’acte hi han assistit la degana de la Facultat d’Infermeria i de Fisioteràpia de la Universitat de Lleida (UdL), Judith Roca; el delegat del rector al Campus Universitari Igualada-UdL, Carles Capdevila; i la primera tinent d’alcalde i regidora d’Universitats de l’Ajuntament d’Igualada, Carlota Carner.

Després del lliurament d’orles, l’acte ha finalitzat amb el cant del Gaudeamus Igitur.

L’aposta pels estudis de Salut a Igualada

El campus igualadí ofereix un grau i un doble grau en l’àmbit de la Salut, impartits per la Universitat de Lleida. El Grau en Infermeria, que el curs passat va incrementar quaranta noves places, proporciona els estudis en la professió sanitària amb més demanda i, en el cas del Campus d’Igualada, ofereix experiència clínica garantida des del primer curs en centres sanitaris i assistencials de la comarca. A més, els estudis d’infermeria a Igualada són un referent de qualitat i d’innovació gràcies a la col·laboració amb el 4D Health, centre capdavanter de simulació mèdica a Europa.

D’altra banda, la UdL és l’única universitat de l’Estat que ofereix el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia i ho fa al Campus d’Igualada. Aquesta titulació proporciona una formació específica i integrada per exercir les professions de fisioterapeuta i de dietista-nutricionista amb un perfil polivalent cursant la formació en cinc anys.

En totes les titulacions, els estudiants fan pràctiques acadèmiques externes en empreses, institucions o entitats, que els faciliten la inserció laboral.

Preinscripció universitària fins al 28 de juny

Actualment, l’oferta formativa universitària al Campus Universitari d’Igualada ofereix cinc graus, dos dobles graus i tres graus de l’àmbit de l’enginyeria industrial que es poden cursar parcialment a la ciutat.

El curs 2023-2024 ha superat els 750 alumnes i d’aquí un parell de cursos, un cop hagi finalitzat la implementació del Grau en Informàtica i el nou grup del Grau en Infermeria, el Campus assolirà ja els 1.000 estudiants universitaris. Es pot consultar tota la informació sobre l’oferta formativa del Campus Universitari Igualada-UdL a la web campusigualada.udl.cat.

Fins al 28 de juny es podrà realitzar la preinscripció universitària en línia. Més informació sobre el tràmit a www.udl.cat/ca/serveis/aga/preinscripcio/.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*