Inici Cartes dels lectors GRÀCIES!

GRÀCIES!

COMPARTIR

Després d’haver estat ingressada a l’hospital d’ Igualada dues setmanes, per una cardiopatia, vull expressar el meu profund reconeixement a tot el personal sanitari que ha tingut cura de mi durant la meva estada al centre. En moments en què , per raons de la pandèmia, l’accés de visites no era possible, és evident que el malalt necessita, més que mai, el contacte humà amb auxiliars, infermers i metges. He rebut de tots ells un tracte afectuós i professional que mereix tot el meu agraïment perquè no només m’he sentit molt ben atesa des del punt de vista mèdic sinó que he pogut constatar que, malgrat la manca d’efectius, tot el personal s’aboca per tal d’acompanyar el pacient i rellevar la presència dels familiars.

Si els aplaudiments durant el confinament eren del tot merescuts, no n’hi ha prou. És ben evident que el país i els governants han descuidat el nostre sistema sanitari que està resistint per la vocació i professionalitat de la seva gent.

Quina vergonya haver d’esperar una pandèmia per ser conscients de com de maltractats estan els que tenen cura de nosaltres!

Rosa Romeu Romaní

La Pobla de Claramunt

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*