Inici Destacats El govern d’Igualada crea un càrrec de confiança per captar inversions

El govern d’Igualada crea un càrrec de confiança per captar inversions

COMPARTIR

El ple municipal d’Igualada ha aprovat aquest dimarts la creació de dos nous càrrecs de confiança, un dedicat a la gestió dels barris i la promoció turística amb un salari de 50.000 euros anuals i un altre perfil per a la captació d’inversions als polígons d’activitat econòmica amb una retribució també de 50.000 euros anuals.

El govern de CiU s’ha quedat sol amb aquesta mesura, amb les abstencions d’ERC, PSC i PP i el vot contrari de CUP i Decidim Igualada. Des d’ERC, Josep Maria Palau ha recordat que la captació d’inversions s’havia confiat a l’Oficina que va impulsar la Mancomunitat el 2014, un aspecte que també ha assenyalat Albert Mateu (CUP). Mateu s’ha mostrat “sorprès per la premura”, donat que el punt es va incorporar d’urgència a l’ordre del dia. El portaveu de la CUP no entèn perquè no es manté la captació d’inversions en mans de la Mancomunitat “on ja hi ha la infraestructura creada” i confia que el govern de CiU no li faci “un vestit a mida a un militant” com denuncien que s’havia fet en l’anterior mandat. Dario Castañé (Decidim Igualada) s’ha mostrat contrari a la figura dels càrrecs de confiança i Joan Agramunt (PP) assegura que “compartim el concepte, però no les formes”.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, assegura que “Igualada ha de liderar la Mancomunitat” i sosté que en la selecció dels perfils “primaré les capacitats abans que la militància” i sentencia que “no els posaré perque siguin del meu partit”.

La figura del futur Delegat de Captació d’Inversions i Promoció de
Polígons d’Activitat Econòmica liderarà l’aplicació a Les Comes del nou pla de millores als polígons industrials de la Diputació de Barcelona, vetllarà l’atenció directa a les empreses i el lideratge de la capital de l’Anoia en la captació d’inversions i també la interlocució per part de l’Ajuntament en l’elaboració del nou Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica de la Conca d’Òdena, que el departament de Territori de la Generalitat de Catalunya iniciarà de manera imminent. De l’altra, el Responsable del Pla de Millores als Barris i Promoció Turística, assumirà també nous projectes, com el desenvolupament i implantació del futur Pla Local de Turisme o el nou Pla de Millores als Barris.

5 COMENTARIS

  1. Li haurien de parar els peus a aquest noiet alcalde perque amb la seva inexperiencia en el mon real (perque algú sap de que feia abans de viure de la politica?) no es poden malversar els diners (50,000.-EUR) per un “carrec de confiança” i despres regatejar els salaris dels que escombren els carrers…possiblement ell sempre ha viscut del cuento i per això ara ho aplica a altres.

  2. 50.000 € toma ya!! A veure quan es recuperaran amb inversions… pq ja estic veient que aquí només es be a chupar del bote…. jo em pregunto, el sou no podia haver sigut una mica més baixet??? són 14 pagues de 3.571,42 €!!! Tant costa portar inversions i donar a conèixer Igualada??? De que serveix buscar empreses que inverteixin a la ciutat, si després la unió de comerciants que són una colla de pòtuls arreplegats s’hi posen en contra, no fos que els 4 compradors que encara tenen, anessin a comprar a una gran superfície.

  3. Cal exigir qui es aquest “afortunat” que li regalen 50,000 EUR a l’any, fruit del robo declarat que es fa als igualadins. Hauriem d’esbrinar si es un parent del noiet alcalde, o algun amiguet que està a l’atur o algun militant que ha quedat despenjat… S’ha d’acabar amb aquest abús permanent. Aquest nano el dia que deixi d’escalfar cadira potser l’escalfaran d’una altra manera

  4. Es del ram de l’alcalde que resin per poder viure tota la vida de la politica sino tindran problemes laborals, pero es vergonyos el que cobren ja que a la vida real no arribarien a mileuristes i aqui son mes de quaremileuristes

FER UN COMENTARI

*