Inici Destacats El govern d’Ara Montbui presenta la seva distribució de carteres

El govern d’Ara Montbui presenta la seva distribució de carteres

COMPARTIR

Durant els darrers dies s’ha donat a conèixer el nou cartipàs municipal de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui. L’Alcalde Jesús Miguel Juárez va signar els corresponents decrets que el configuren.

El Govern montbuienc d’entrada s’estructura en cinc àrees generals: Presidència (Jesús Miguel Juárez), Govern Obert (Coral Vázquez), Territori i Sostenibilitat (Adrià Castelltort), Benestar, Acció social i comunitària i coordinació general (Sara Bergantiño), i Desenvolupament Econòmic (Jordi Bòria).

Es tracta d’un model basat en àrees que es configuren com elements estructurals de primer nivell des d’on es traslladaran les directrius a l’estructura de gestió.

Pel que fa a les delegacions específiques, el Govern montbuienc queda definit de la següent manera.

Jesús Miguel Juárez Tamayo continua com a Alcalde i també es responsabilitzarà directament de Presidència, Serveis Generals i Manteniment.

Coral Vázquez Hontoria és Primera Tinent d’Alcalde de Solidaritat, Acció Social, Igualtat, Feminisme, Diversitat i Infància.

Adrià Castelltort Mascó és el Segon Tinent d’Alcalde d’Hisenda, Transició Energètica, Planejament i Fons Next Generation.

Sara Bergantiño Cabello és Tercera Tinent d’Alcalde de Cultura.

Jordi Bòria Taixé és Quart Tinent d’Alcalde de Seguretat Ciutadana i Espai Públic, Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç i Consum.

Maria Ángeles Grados Saiz és la regidora d’Educació i Joventut.

Marcel Mateu Pijoan és el regidor responsable de Salut Pública i Benestar Animal, Sostenibilitat i Medi Natural.

Diana Susín López és regidora de Comunicació, Turisme i Gent Gran.

Javier Moreno Morales és el regidor de Transició Digital i Qualitat Urbana.

Núria Sánchez Palos és la nova regidora de Participació Ciutadana, Convivència i Persones.

I Ricardo Merino Avellaneda és el nou regidor d’Esports.

Aquest dimarts es va donar compte d’aquest cartipàs, en el decurs d’un Ple Extraordinari celebrat a l’Ajuntament, i on també es va fer el sorteig de les persones que formaran part de les meses electorals a les eleccions generals del proper diumenge 23 de juliol.

FER UN COMENTARI

*