Inici Destacats «Golfus del Met» aplega més de mil espectadors a Vilanova del Camí

«Golfus del Met» aplega més de mil espectadors a Vilanova del Camí

COMPARTIR

Més de mil persones van gaudir aquest dissabte de la comèdia “Golfus del Met”, una iniciativa coral que va portar a l’escenari de la plaça del Mercat més d’un centenar d’actors i extres. Una desena d’entitats locals també van participar en aquest vodevil que recreava la Vilanova del Camí de l’època romana.

Des de la regidoria de Cultura, Carlota Silva, ha expressat el seu agraïment a totes les persones que han participat en el desenvolupament d’aquest acte, tant a l’escenari com darrere, durant la seva preparació i posada en escena. Gràcies a tots i totes, ha estat possible repetir l’èxit del ‘Vilanova a escena”.

L’artífex de l’obra, Pau Durán, ha expressat la seva satisfacció per la gran acollida de Golfus del Met, que ha aconseguit reunir més d’un centenar de persones en un muntatge que ha incorporat músics, cantants i ballarins en directe.

Pau Durán, ha destacat l’esforç de l’equip per portar a terme un espectacle d’aquestes característiques. Han estat moltes hores de preparació, direcció musical i escènica i de coordinació per representar aquest vodevil, tant divertit com complex.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*