Inici Cartes dels lectors Fuites d’aigua a la carretera de Can Feixes, a Cabrera d’Anoia

Fuites d’aigua a la carretera de Can Feixes, a Cabrera d’Anoia

COMPARTIR

Arrel de la RESOLUCIÓ ACC/2963/2021, de 29 de setembre, del director de l’Agència Catalana de l’Aigua, per la qual es declara l’entrada en estat de sequera pluviomètrica severa de 9 Unitats d’Explotació, l’entrada en estat de prealerta per sequera hidrològica d’un total de 8 Unitats d’Explotació de l’Aqüífer Carme-Capellades, des de fa uns anys la carretera veïnal que comunica la urbanització del Castell de Carrera amb el nucli del municipi a Canaletes, per la carretera de Can Feixes, al terme municipal de Cabrera d’Anoia, està molt deixada i contínuament hi ha fuites d’aigua.

En aquesta carretera hi ha un tram on contínuament no deixen de rebentar-se les canonades d’aigua que passen per sota de la carretera i, conseqüentment, apareixen esquerdes i sots deixant-la en un estat lamentable. Fa un parell d’anys que han anat posant algun pedaç d’asfalt, però no ha deixat en millors condicions la carretera, fins el punt que pràcticament no es transitòria pels cotxes.

A més a més hi ha una gran quantitat de metres cúbics d’aigua potable que s’està perdent, tenint en compte que portem uns anys de molta sequera, que l’aigua és un bé que cada cop escasseja més i és vital per a la supervivència de tots els éssers vius i també per la preservació del medi ambient. És molt important fer-ne una bona gestió i un ús sostenible.

Fa uns mesos que Sorea s’ha limitat a posar unes tanques en algun soc que s’ha generat i que no està reparat i continua brollant, per aquesta i per totes les altres escletxes, uns milers de litres al dia d’aigua potable.

A més a més, les reparacions que efectuen posant la graveta, fa que el trànsit de cotxes i algun petit camió que passa per allí també, la vagi escampant que, juntament amb l’aigua que va emanant de l’asfalt i, per tant, que els cotxes vagin lliscant, innecessàriament.

Us convido a que doneu una ullada a la carretera de Can Feixes.

Denunciem aquesta pèrdua constant de tants litres al dia i llurs cotxes pateixen els sots, relliscades i desperfectes en cada trajecte. Esperem que mai s’hagi de lamentar la pèrdua de cap vida d’algun dels nostres éssers ni de cap veí ni veïna.

Montserrat Ortoneda i 24 signatures de veïns de Can Feixes

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*