Inici Societat «El foraster» de TV3 visitarà dilluns El Bruc

«El foraster» de TV3 visitarà dilluns El Bruc

COMPARTIR

El programa “El foraster” de TV3, protagonitzat per Quim Masferrer, dedicarà la seva propera emissió al Bruc. Serà aquest dilluns 2 d’octubre a les 22:05, després del TN Vespre.

El Foraster voltarà pels carrers del poble, però també pels camins de la muntanya, i acabarà fent el cim en una de les grans aventures de la seva vida. De bon principi, gràcies al pèndol d’en Joan, en Quim comprovarà fins a quin punt l’energia positiva de la muntanya influeix en la gent del poble. En Llorenç, responsable d’un refugi de difícil accés, treu forces de no se sap on per pujar-hi a peu tots els queviures. I en Pol, un jove del poble, cada any interpreta amb passió i energia al famós Timbaler del Bruc en les festes que commemoren la llegenda… tot i que mai fins ara ho havia fet a dalt de la muntanya. Quim Masferrer també hi coneixerà la Montse i la Lluïsa, dues veïnes amb grans dots teatrals, l’Albert, un pou de saviesa sobre les peculiaritats del poble, i els practicants de ioga, que tenen una cara positiva i una altra que no ho és tant. De la mà d’en Gerard, un jove escalador, en Quim descobrirà que no es pot marxar del Bruc sense haver escalat Montserrat i s’atrevirà a provar sort en una de les mítiques agulles de la muntanya màgica.

El Bruc és el segon municipi de la comarca de l’Anoia que visita el programa, després del capítol que va dedicar l’any 2018 a Sant Martí de Tous.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*