Inici Cartes dels lectors Fira de la Multicultura “i el Comerç”?

Fira de la Multicultura “i el Comerç”?

COMPARTIR

El dia 1 de maig va començar la Fira de la Multicultura i el Comerç de Santa Margarida de Montbui.

L’inici va ser espectacular; amb una desfilada en la qual hi participaven 25 establiments de Montbui i amb totes les entrades venudes amb molta antelació. Un espectacle singular entre passarel·la, ball, humor…

La Passarel.la del Comerç de Montbui és una acció on hi interactua el comerç de proximitat amb els seus propis clients, per poder explicar-los els seus serveis o productes, en un espai com és el MontÀgora, envoltat d’un ambient d’humor i festa. La Unió d’Establiments de Montbui vol donar les gràcies a TOTS els que la van fer possible.

La recuperació d’aquesta passarel·la ha sigut fruit del treball, comunicació i voluntat, per part de la regidoria de comerç i la UEM per promocionar el comerç local.

En el marc de la Fira de la Multicultura, alguns establiments de la UEM havien comunicat als seus clients que els trobarien a la Carretera de Valls, el Bulevard, com altres anys, barrejats amb els firaires, el dissabte i el diumenge al matí. Això no va ser possible i demanem disculpes, ja que una setmana abans de començar la Fira de la Multicultura, l’Ajuntament ens comunicava un canvi d’ubicació de la Fira Medieval, des del Bulevard cap al Passeig de Catalunya, degut a “imprevistos”.

El divendres 3 de Maig, a la tarda, s’inaugurava la Fira Medieval al Passeig de Catalunya. Una fira espectacular amb artesans, cavalls, ocells i espectacles diversos… una fira medieval com la que mai s’havia vist a Montbui.

Als comerços del Bulevard se’ls va oferir la possibilitat de muntar les seves parades al Passeig de Catalunya, però degut al poc temps amb què els establiments van conèixer els canvis, i els sobre costos logístics que suposava, va ser pràcticament impossible la participació del comerç local a la Fira.

El resultat de la Fira de la Multicultura i el Comerç ha estat un Bulevard amb les botigues buides, recordem que parlem d’un dels principals sectors econòmics del municipi, i una Fira Medieval impressionant plena de gent però amb una molt baixa participació del comerç local.

Així doncs, la UEM demana al futur alcalde de Montbui que, l’any que ve, la Fira de la Multicultura i el Comerç es mantingui al Bulevard o en un emplaçament on hi hagi comerços que es puguin beneficiar dels diferents actes festius. Perquè una fira del comerç ha d’estar pensada per promocionar el comerç local, com s’ha fet els anys anteriors, sinó no cal que l’anomenem Fira de la Multicultura “i el Comerç”, no?

Unió d’Establiments de Montbui

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*