Inici Societat Fins dilluns, inscripcions obertes a la Jornada de llengua i immigració

Fins dilluns, inscripcions obertes a la Jornada de llengua i immigració

COMPARTIR

El Servei Comarcal de Català de l’Anoia i el Pla de Ciutadania i Immigració organitzen la sisena edició de la Jornada de Llengua i Immigració de l’Anoia, que tindrà lloc el dia 14 de desembre a la seu del Consell Comarcal. L’objectiu d’aquesta activitat és intercanviar experiències docents per afavorir la millora de la qualitat de l’ensenyament de la llengua a la població immigrada.

La inauguració oficial anirà a càrrec del director general per a la Immigració, Xavier Bosch, i del vicepresident comarcal i membre del Consell de Centre del CNL Montserrat, Àngel Soteras. El programa inclou una ponència marc sobre “Acolliment lingüístic i multialfabetismes”, a càrrec d’Enric Serra, responsable de formació al Servei de Llengües de la UAB, i la presentació del material “Ara i adés. Aprenentatge del català i llengües d’origen”, a càrrec M. Antònia Burguesa i Maria Torras.

Finalment, en l’apartat d’experiències, Mireia Vall, tècnica territorial de la Direcció General per a la Immigració, parlarà sobre la integració social dins del marc legal; Esther Alemany, M. Jesús Clua i Carme Bové, del CPNL, explicaran l’experiència dels cursos de català organitzats conjuntament amb el SOC, i Alícia Arisa, de la Direcció General de Política Lingüística, presentarà el projecte de l’Aula Mestra.

El desenvolupament de la Jornada es podrà seguir a través de Twitter amb l’etiqueta #jorllenguaimmigracio. El termini d’inscripció, que és gratuïta, finalitza el 10 de desembre. Cal adreçar la sol•licitud al correu electrònic ciutadania@anoia.cat, especificant el nom i cognom, entitat o organisme, telèfon i adreça electrònica.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*