Inici Societat Finalitza la quarta Setmana Jove d’Igualada, centrada en la creativitat tecnològica i...

Finalitza la quarta Setmana Jove d’Igualada, centrada en la creativitat tecnològica i la música

COMPARTIR

Per quart any consecutiu s’ha celebrat la Setmana Jove d’Igualada emmarcada dins del projecte Impuls del departament de Joventut. Aquest projecte parteix del model de pressupost participatiu, mecanisme pel qual els joves participen en la dinamització de la ciutat programant activitats obertes a tothom.

 

 

[Img #23547]La Setmana Jove d’enguany s’ha centrat en dos eixos temàtics: la creativitat tecnològica i la música, organitzant dos grans activitats que han tingut una molt bona participació, el campus Inventors 3.0 i el Young Soul Festival.

 

 

Del 29 de juny al 3 de juliol, el campus Inventors 3.0, organitzat per l’Associació InQuiet i amb la col·laboració de Makers Igualada, va omplir les tardes de la Setmana Jove oferint als joves d’11 a 16 anys la possibilitat de convertir-se en inventors i crear, mitjançant la tecnologia, diferents objectes que van poder mostrar a la plaça de Cal Font el passat divendres.

 

 

Dimecres, 1 de juliol, va tenir lloc al pati del Museu de la Pell la tercera Festa del Holi Colors, organitzada pels joves corresponsals de la Kaserna. Des de les 19h de la tarda i al ritme de la música, joves d’Igualada i rodalies van poder celebrar així l’inici de les vacances.

 

 

Nit solidària de concerts gratuïts

Per tal de posar fi a la Setmana Jove, les entitats The Big Tree, Rec on Fire i el grup de música JoKB van treballar conjuntament per programar una nit solidària de concerts gratuïts on tots els beneficis van ser destinats a continuar ajudant als nens i nenes de Lamin (Gàmbia). El Young Soul Festival va comptar amb la presència de grups amb llarga trajectòria musical com Primo Zon y los culpables de todo, Manti’s Pantis, JoKB, High Connections, Ressaka , Doy Tolls i Adulttarats.

 

 

La regidora de Joventut i Ensenyament de l’Ajuntament, Patrícia Illa, va voler agrair als joves organitzadors i a tota la ciutat la seva participació al llarg de la Setmana jove i es va comprometre a continuar donant suport a entitats i joves en la dinamització d’activitats. Des del departament de Joventut es vol mostrar l’agraïment per la participació i la feina feta a totes les entitats i grups de joves que, any rere any, fan possible la Setmana Jove i el projecte Impuls.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*