Inici Cinema El Festival Zoom Igualada premiarà el millor format de TV per la...

El Festival Zoom Igualada premiarà el millor format de TV per la igualtat de gènere

COMPARTIR

L’ASSOCIACIÓ DE DONES CINEASTES I DE MITJANS AUDIOVISUALS (CIMA) I EL FESTIVAL INTERNACIONAL ZOOM DE CONTINGUTS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA convoquen el Premi 2022 que reconeixerà la mirada d’igualtat de gènere en els formats televisius, plataformes i OTTs.

Podran presentar-se totes les productores, televisions, plataformes, OTTs i directores/es de nacionalitat espanyola que ostentin el degut control legal sobre els continguts audiovisuals presentats al premi.

La presentació de candidatures a aquest premi a la igualtat és compatible amb la inscripció a la Secció Oficial. Els continguts inscrits en les categories de la Secció Oficial de Ficció, Entreteniment, Informatius, Culturals i Divulgatius, Esports, i Videojocs s’han d’haver emès amb posterioritat a l’1 de gener de 2021 o estar actualment en emissió en televisió o internet.

El termini de presentació de candidatures romandrà obert fins el 15 de setembre i la inscripció es pot realitzar des del web del Zoom Festival. El premi es lliurarà a la gala de cloenda del Zoom Festival, el dissabte 27 de novembre a Igualada.

El Zoom Festival se celebrarà del 22 a el 27 de novembre a Igualada, Barcelona i online, El certamen dona visibilitat als continguts audiovisuals de qualitat, en diversos formats i creats per a tot tipus de plataformes, des de la televisió fins a espais digitals. La secció oficial del festival recull, a més, propostes de ficció, programes d’entreteniment, informatius, culturals i divulgatius o esportius que opten als Premis Zoom. El Festival Zoom també premia els continguts audiovisuals a les xarxes socials, amb la creació de el nou premi Millor Streamer, a més d’altres guardons com el Premi d’Honor o el Premi a l’Millor Pilot de Ficció que organitza juntament amb SerielizadosFest.

CIMA (Asociación de Mujeres Cineastas y de Medios Audiovisuales) té l’objectiu de fomentar una presència igualitària de les cineastes i professionals de sector contribuint a una representació equilibrada i realista de la dona en els continguts.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*