Inici Societat Festa solidària per ajudar una família a qui un incendi va destruir...

Festa solidària per ajudar una família a qui un incendi va destruir la casa

COMPARTIR

La Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo acollirà aquest dissabte, 8 de desembre, una festa solidària per a recollir fons per a una família de Masquefa que la setmana passada va veure com un incendi destruïa casa seva.

Organitzada per l’Escola de Dansa Noemí Rubira, amb el suport de diversos veïns i amics, i la col·laboració de l’Ajuntament, la festa començarà a 2/4 de 5 de la tarda amb diversos tallers per a infants. N’hi haurà de maquillatge, ungles de fantasia, feltre, polseres, curses d’escalèxtric, postals de Nadal, garlandes, coreografies i jocs, entre altres. A partir de les 8 de la tarda i fins a la mitjanit hi haurà música per a tothom amb una discomòbil.
 
L’entrada a la festa és gratuïta. Els infants que vulguin participar de tots els tallers hauran de col·laborar amb una aportació de 2 euros. També es destinarà a la família que ha perdut la casa els diners que s’aconsegueixin amb el bar i amb els articles que es vendran en diverses parades, així com les donacions que aportin els assistents.
 
Els organitzadors també han obert un compte en una entitat bancària perquè tothom qui ho vulgui pugui fer les seves donacions a la família (2100-2952-89-0200120833).
 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*